Hem

Rådgivningen

Rådgivningen på NyföretagarCentrum är kostnadsfri*, personlig och konfidentiell. Vi anpassar alltid vår rådgivning efter vad just du har för funderingar och utmaningar med just ditt företagande och start av företag. Du kan gå på en eller flera rådgivningar, du driver processen i den takt du klarar av och önskar. Kontakta oss när du vill starta företag och bor i Sollentuna eller någon av våra grannkommuner.

Rådgivningarna kretsar ofta kring affärsidén. Håller den eller behöver den utvecklas? Vem ska köpa din produkt eller tjänst? Vidare behandlar en rådgivning ofta din affärsplan, budget, marknadsföring mm samt om dig själv och dina styrkor och svagheter som blivande företagare.

Du driver processen själv och har du rätt engagemang kan vi lova att du är bättre förberedd för livet som företagare efter att ha träffat våra rådgivare.

Hos oss kan du få både affärs- och specialistrådgivning. Vi erbjuder rådgivning på svenska, engelska, arabiska och franska.

* Boka alltid av din tid senast dagen innan (24timmar) om du har fått förhinder. Gör du inte det förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift om 500 kronor inkl. moms.

 

Sidan uppdaterades 2019-09-10

Våra samarbetspartners