Hem

Välkommen att boka tid för rådgivningKlicka på Boka första gången här! för att komma till bokningen. När du valt en tid kommer du till ett formulär där du fyller i dina personuppgifter. Missa inte att klicka på den blå knappen allra längst ner så din bokning registreras.

Vi ser helst att alla som vill ha rådgivning hos oss börjar med att delta i ett digitalt informationstillfälle ”Allmän info starta eget” med grundläggande information om att starta och driva eget företag och vilken hjälp man kan få från Nyföretagarcentrum. Informationen är digital, i grupp och 1 timme lång. Välj tema ”Allmän info starta eget” så får du en lista med datum att välja bland. Glöm inta att scrolla längst ner på sidan, och klicka i rätt projekt! 🙂

Vi erbjuder både fysiska och digitala rådgivningar. När du bokar ett digitalt möte kommer du att få ett mail med en länk till det digitala mötesrummet.

boka_radgivning

Du som redan är registrerad har fått en kod som du använder vid nästa bokning. Klicka på Boka med kod nedan. Där kan du också beställa en ny kod/lösenord.

 Förbered dig innan du kommer på din individuella rådgivning.

Problem att boka – klicka här för tips och hjälp!
Har du ändå problem med att boka eller har andra frågor; maila din fråga till mellerstaostergotland@nyforetagarcentrum.se eller ring 073-808 97 07. Vi svarar i telefonen i mån av tid.

Tips! Skapa din affärsplan i vår mall, den finns på affarsplanen.com.

  • Varför vill du starta eget?
  • Hur ser din affärsidé ut?
  • Finns det kunder till den vara eller tjänst du vill sälja?
  • Finns det konkurrenter till ditt blivande företag?
  • Vilka kontakter behöver du för att bygga upp ditt företag?
  • Vilka resurser i form av exempelvis tid, utrustning, lokal och personal behöver du för att komma igång?
  • Hur ser en första budget ut och vilka finansieringsalternativ finns det?
  • Hur påverkas din privata ekonomi av ditt nyföretagande?

 Vi har olika typer av rådgivning och evenemang du kan boka

ENSKILD RÅDGIVNING är för dig som har en affärsidé och jobbar med affärsplanen. Detta är individuell rådgivning och tar max en timme.

GRUPPRÅDGIVNING/SEMINARIER – utbildning, tematräffar, mingel, mässor, sopplunch och liknande. På listan framgår vilken typ av möte eller evenemang det handlar om.
Tips! Efter att ha klickat på gröna knappen ”Boka första gången här” eller ”Boka med lösenord” och kommit till vår bokningssida kan du klicka på blå knappen ”VÄLJ TEMA” och välj därefter ”seminarium” så får du en lista på samtliga seminarier i tidsordning. Skrolla neråt och boka.

Om du bokat en tid och får förhinder: Boka av din tid senast dagen innan via avbokningslänken i bekräftelsemailet du fick när du bokade.
Avbokning mindre än 24 timmar innan görs via mail till mellerstaostergotland@nyforetagarcentrum.se. Gör du inte det förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 600 kronor

Sidan uppdaterades 2023-09-27

Våra samarbetspartners