Hem

Här finns vi

Funderar du på att starta eget eller har varit igång med ditt företag en tid? Eller du kanske undrar du hur du ska göra med momsen? Din bokföring? Hur det fungerar att anställa personal? Eller hur om marknadsföring på sociala medier?

Dessa och många fler frågor kan vi hjälpa dig med att besvara. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning till dig som funderar på att starta, precis har startat eller varit igång ett par år.

Alla våra rådgivare är diplomerade och driver eller har drivit egna företag. De har också väldigt viktiga och bra kontakter och nätverk som kan vara guld värda för dig som funderar på att ta steget till eget.

Du kan träffa oss fysiskt på plats på din ort eller digitalt där det passar dig. Varmt välkomna att läsa mer på respektive orts sida. Kinda – Linköping – Mjölby – Norrköping – Åtvidaberg – Ydre

Här finns vi

Här finns vi - Här hittar du kontakt- och bokningsinfo till rådgivarna samt en sida med väldigt bra info att ta del av inför din rådgivning.

Boka rådgivning – fysisk eller digital

Du bokar din rådgivning på den här sidan. Där finns våra rådgivare listade, och du ser även vilken ort samt vilka tider som är tillgängliga.

Antingen bokar du en rådgivning på något av våra fysiska kontor i Mjölby, Linköping, Norrköping, Åtvidaberg, Kinda och Ydre eller så väljer du att boka en digital rådgivning.

Har du problem med att boka? På den här sidan finns vår bokningshjälp.

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din rådgivning rekommenderar vi dig att du förbereder dig. Besök gärna vår bokningssida. Där finns en hel del bra och tänkvärda tips att ta del av som du kan ha nytta av inför din träff med någon av våra rådgivare.

Vi rekommenderar även att du tar del av vår digitala infoträff ”Allmän info starta eget”. Den är laddad med basinformation om att starta och driva eget företag, samt om den hjälp du kan få av oss på Nyföretagarcentrum Mellersta Östergötland. Följ oss gärna på Facebook, LinkedIn och på Instagram för mer info

Lycka till, så ses vi snart!

Sidan uppdaterades 2024-01-30

Våra samarbetspartners