Hem

Goda exempel i Mjölby

Är du på väg att starta eget och behöver lite inspiration? Här har vi samlat olika berättelser från de som med vår hjälp har tagit steget till eget. I artiklar där de delar med sig av sin resa och tips och råd.

Underbara Nystanet i Skänninge

Johanna och Maria driver den egna butiken Underbara Nystanet mitt i Skänninge med fokus på återbruk och sociala aktiviteter.

Läs mer

Solkompetens i Mantorp

Viktor monterar solceller och här berättar han även om fördelen med att ha en mentor.

Läs Mer

Main Event i Mjölby

Andreas Velta driver Main Event i Mjölby och här ger han flera riktigt bra tips till dig som funderar på att starta eget.

Läs mer

Väderstads Byggnadsvårdsbutik

Den här gången besöker vi Peter Lind och hans företag Väderstad Byggnadsvårdsbutik. Här berättar Peter om livet som företagare, samt ger tips om vad du bör tänka på om du funderar på att ta steget till eget.

Läs mer

Mantorps Smådjursklinik

Det är härligt att skriva om duktiga företagare, och den här gången är vi på ett besök hos Linda och hennes kollegor och fyrfota vänner på Mantorps Smådjursklinik.

Läs mer

Mantorps Travshop

Det här är Maria Wallin, en skicklig företagare som hittat sin nisch på marknaden med sitt företag Mantorps Travshop. Vi låter henne berätta lite om företaget och vad det innebär att vara företagare.

Läs mer

Nya blomsterhandeln i Skänninge

Det är alltid lärorikt att prata med duktiga företagare, och den här gången låter vi Anneli Nordqvist som driver Nya blomsterhandeln i Skänninge berätta om hur hon tog steget till eget.

Läs mer

Sidan uppdaterades 2023-12-07

Våra samarbetspartners