Hem

Läs mer om Vasafloristen på vasafloristen.se samt på @vasafloristen på Instagram.

I den lilla hörnlokalen på Kettilsgatan är det alltid somrigt och väldoftande. Åsa Frössberg och Josefin Ingesson är båda utbildade florister och bestämde sig under utbildningen att starta en blomsterbutik ihop.

Resultatet är Vasafloristen, en egen liten grön oas bredvid Katedralskolan. Med sina vackra blomsterarrangemang och tjusiga blommor har tjejerna sedan starten 2014 lyckats bygga upp ett företag som med sin charmiga interiör och goda service sticker ut i mängden.

– Vi älskar floristyrket och ville utveckla våra egna idéer och kreativitet i en egen butik där vi gör alla typer av blomsterbinderier både till privatpersoner och företag. Det finaste med vårt jobb är att vi får förmedla känslor i livets alla skeenden berättar Åsa.

Vi brinner för detta och trivs verkligen att jobba tillsammans säger Josefin och visar upp en ny bukett med rosor som en kund beställt.

Text & Foto : Johan Åhlund

Vill du också få kostnadsfri rådgivning av oss?

Boka din rådgivningstid här

Vill du läsa och inspireras av andra företagare som med vår hjälp startat eget? Klicka på länkarna till respektive ort nedan så kommer du till fler goda exempel.

Kinda – Linköping – Mjölby Norrköping –Åtvidaberg –Ydre

Sidan uppdaterades 2023-06-16

Våra samarbetspartners